Pe calculator aventura se termină când se întrerupe curentul...
În cărţi nu se termină niciodată!

Sunteţi mulţumiţi de serviciile oferite de bibliotecă?

luni, 16 februarie 2009

Valentinele au fost premiate

BubbleShare: Share photos - Play some Online Games.


Aşa cum a fost anunţat, joi 12 februarie 2009, într-un cadru cald ce contrasta cu timpul de afară, a avut loc premierea celor mai frumoase "valentine" trimise de către cititorii noştrii.
Premierea a fost precedată de un diversificat program artistic susţinut de elevi de la şcoli şi licee reşiţene. La desfăşurarea programului au contribuit chiar şi „cei mai tineri îndrăgostiţi" de la grădiniţe.
Programul artistic ce a cuprins un fragment din „Romeo şi Julieta“ de William Shakespeare, interpretat de elevi ai Şcolii cu clasele I-VIII Nr. 9, o reprezentaţie a grupului de dans „Black Style“, pregătit de Leo, şi momente artistice pregătite de tinerii de la Liceul Teoretic „Mircea Eliade“, Liceul de Artă „Sabin Păuţa“, Grădiniţa PN 6 şi alte şcoli din municipiu a încântat numeroasa asistenţă prezentă.
Premiile au fost consistente constând în produse cosmetice, şedinţe gratuite la saloane de înfrumuseţare şi multe dulciuri.
Juriul, format din profesori şi bibliotecari a fost pus în dificultate în desemnarea celor mai frumoase declaraţii. Şi asta datorită faptului că din cele peste 150 de "valentine" primite toate erau frumoase şi meritau premiate.
Fericiţii câştigători au fost:
La băieţi:
- premiul I : Teofil Oţelariu;
- premiul II : David Gal;
- premiul III : Valentin Ionuţ Pintea,
- menţiune: Mihai Florin Donţu
La fete:
-premiul I : Laura Pop;
- premiul II : Oana Cîmpan;
- premiul III : Mora Diana Dogariu;
- menţiune: Mădălina Baciu, Delia Gâdea, Alexandra Şarpe.
A fost acordat şi un premiu pentru originalitate Biancăi Bâra, iar Alina Gianina Jianu a primit Premiul special pentru mica sirenă îndrăgostită.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu