Pe calculator aventura se termină când se întrerupe curentul...
În cărţi nu se termină niciodată!

Sunteţi mulţumiţi de serviciile oferite de bibliotecă?

marți, 23 iunie 2009

Proiectul "VREAU SĂ DEVIN...CAVALER!" la Mediaş

’’BIBLIOTECA MEDIEVALĂ’’
în cadrul
PROIECTULUI ’’VREAU SĂ DEVIN… CAVALER!’,
ediţia a II-a
Perioada 9-12 iulie 2009

Biblioteca Municipală St.L.Roth Mediaş propune tinerilor, profesorilor şi bibliotecarilor o manifestare importantă:

SIMPOZION „BIBLIOTECA MEDIEVALĂ’’

1359 – Mediaşul este numit pentru prima dată oraş (civitas) – 650 de ani.
Colecţii de carte medievală.
Prezentări ale bibliotecilor din ţară.
In cadrul Proiectului ‘’Vreau să devin cavaler!’’, 9-12 iulie 2009, termen 2 iulie pentru depunere lucrări.
Lucrările trebuie scrise în word, Arial 10 şi să nu depăşească 7 pagini A4. După ce sunt trimise pe emailul: serviciul.cultura.spectacol@gmail.com, ele pot fi şi într-o prezentare PowerPoint la sesiunea de comunicăr.
Nu se percepe taxă de participare la acest simpozion.
Pentru premii se pregătesc cărţi , cd-uri, alte materiale promoţionale şi diplome.
Vă propunem două concursuri pentru promovarea tinerilor din oraşul dumneavoastră:
1. Concurs de creaţie:Cetatea mea e mai frumoasă – 9-12 iulie 2009, termen 2 iulie pentru depunere lucrări. Premierea va avea loc în data de 10 iulie 2009.
Lucrările trebuie scrise în word, Arial 10 şi să nu depăşească 2 pagini A4. După ce sunt trimise pe emailul: serviciul.cultura.spectacol@gmail.com, ele pot fi scrise şi de mână şi aduse la bibliotecă la secţia pentru copii. Premiile constau în cărţi oferite de editurile partenere.
2. Concurs fotografie:Compoziţie medievală – 9-12 iulie 2009, termen 2 iulie 2009 pentru depunere lucrări. Premierea va avea loc în data 10 iulie 2009.

Regulament:
Secţiunea foto
: Tehnica de realizare a lucrărilor. Fiecare concurent poate trimite 3 fotografii alb-negru sau color. Dimensiunile lucrărilor trebuie să fie cele realizate cu aparate foto digitale: minim 1600*1200 pixels şi se trimit în format JPG, dar şi printate la o mărime nu mai mică de A4 (210 x 297 mm). Fotografiile vor cuprinde imagini cu tema Compoziţie medievală. Nu este permisă menţionarea în fotografie (în imagine) a numelui autorului, a homepage-ului acestuia, sau a altor informaţii. Acestea vor fi specificate în formularul de înscriere urmând să apară lângă fotografie.
Utilizarea materialelor, copyright:
Lucrările înscrise trebuie să respecte legea drepturilor de autor. Participantul trebuie să fie proprietarul tuturor drepturilor asupra lucrărilor înscrise în acest concurs. Participantul este de acord cu afişarea lucrărilor sale pe site-ul : http://cultura.primariamedias.ro şi blogurile Bibliotecii Municipale Mediaş, precum şi promovarea acestora pe materialele promoţionale din cadrul evenimentelor organizate de Direcţia Municipală pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret Mediaş, respectiv Serviciul Cultură şi Spectacol, Biblioteca Municipală St.L.Roth Mediaş, numele autorului fiind specificat langă fotografie.
După concurs, toate drepturile de autor ramân în posesia Direcţiei Municipale pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret.
Obiectiv: Obiectivul proiectului este acela de a oferi amatorilor, pasionaţi de fotografie, şansa să se afirme şi în acelaşi timp de a ne aduce aportul la promovarea oraşelor din care vin participanţii.
Clauze finale:
Prin participarea la acest proiect, participantul confirmă faptul că a citit şi a înţeles prevederile de mai sus. Lucrările care nu sunt conforme cu aceste precizări vor fi descalificate. Organizatorii nu restituie materialele primite.
Trimiterea lucrărilor, data limită: Materialele de participare se pot trimite la adresa: Biblioteca Municipală ’’St.L.Roth’’ Mediaş, Piaţa Regele Ferdinand I nr. 1 Mediaş Jud. Sibiu, România.
Ultima dată de trimitere a lucrărilor este 5 iulie 2009 (data poştei) sau pe email: serviciul.cultura.spectacol@gmail.com.
Înscrierea se poate face la adresa de e-mail: serviciul.cultura.spectacol@gmail.com.
În e-mail va fi ataşat CV-ul şi portofoliul (ce conţine 3 fotografii cu altă temă, realizate de fotograf), precizându-se secţiunea pentru care se doreşte înscrierea.
Premiile pentru fiecare secţiune în parte vor fi:
Locul I – o imprimantă,
Locul II – un reportofon,
Locul III – un mp3 player.
Juriul va fi format din reprezentanţi ai Centrului de Pregătire Profesională în Cultură Bucureşti, alături de reprezentanţi mass media şi ai Serviciului Cultură şi Spectacol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu